Dobavitelj Nexus še naprej raste

  22. 01. 2019

Za nekatere od nas je potrebno nekaj časa, da se po novem letu vrnemo v zamah stvari. Zato si pomislite na zaposlene v novi nemški tovarni Marquardt, ki je bila odprta šele 14. decembra lani!

Nexusov dobavitelj Marquardt je odprl novo tovarno v Ichtershausnu v Turingiji in v naslednjih nekaj mesecih zbral 50-člansko ekipo - sčasoma se bo povečal na 180 delavcev.

To je samo najnovejša lokacija za to rastoče mednarodno podjetje, ki še ni stalo, saj so ga začeli v 20-ih letih 20. stoletja dva poslovna partnerja (ki nista bila povezana, vendar sta se imenovala Johannes Marquardt!).

Njihovo poslovanje, ki ustvarja preprosta stikala v svojih domovih, se je povečalo na 11.000 zaposlenih, kar pomeni več kot 1 milijardo funtov na leto. Za razliko od mnogih podjetij, ki so se začela v začetku 20. stoletja, je preživela tako finančno zlom 30-ih kot drugo svetovno vojno.

Ker preprosto, Marquardt ni nikoli stal. Prvotni partnerji podjetja Marquardt ne bi prepoznali palete izdelkov, ki jih je razvila in inovirala družba - e-pogon koles, industrijske aplikacije in kompleksni mehatronski sistemi za novo generacijo elektrificiranih avtomobilov.

Marquardt vsako leto za 10% svojih prihodkov nameni za raziskave in razvoj, pri čemer mora poskrbeti, da ostane pred začetkom igre z razvojem novih tržnih tehnologij, ki ustrezajo potrebam hitro razvijajočih se industrij.

Svojo delovno silo razvija z družinskim poudarkom - z zagotavljanjem otroškega dnevnega varstva in različnih pripravništev za tehnične in prodajne kariere, da se zagotovi, da ohrani in razvije kakovostno osebje.

Še vedno globalni vodilni na trgu v industriji, ki so jo začeli pred skoraj stoletjem - stikala za električna orodja - podjetje še naprej razvija nove izdelke, medtem ko ostane zvesta svojim koreninam.

Sodelovanje z dobaviteljem, kot je Marquardt, nam daje zaupanje v Nexusu, da so izdelki, ki jih dobavljamo, preizkušeni in preverjeni, vendar tudi pod stalnimi popravki in izboljšavami.
Izdelke, ki jih dobavljajo prek Nexus iz Marquardta, lahko najdete v gospodinjskih aparatih, električnih orodjih, industrijskih aplikacijah, ogrevanju in klimatizaciji, izven cestnih vozil, čistilnih in pogonskih sistemov ter v znanih proizvajalcih avtomobilov.
Nexus oskrbuje Marquardtova potisna stikala, preklopna stikala in preklopna stikala v različnih konfiguracijah, vključno z dvojnimi in enojnimi. Ponudba vključuje tudi hitra stikala in nožna stikala.
Tako kot pri vseh Nexusovih izdelkih lahko sodelujemo z vami iz risalne plošče, da zagotovimo popolno konfiguracijo teh stikal za vaše potrebe.

Za celotno paleto izdelkov podjetja Marquardt, ki jih dobavlja Nexus, obiščite našo spletno stran http://nexuscomponents.co.uk/Proizvajalci / izdelki / MARQUARDT